Concert del grup de pop electrònic barceloní: HIDROGENESSE al festival Paris Popfest

► Hidrogenesse
Aquest any Hidrogenesse torna al festival i hi participa amb un concert en motiu de la sortida del seu sisè disc “Joterías bobas” amb el label, Austrohúngaro (Astrud, Chico y Chica, Espanto…).

Dissabte 21 de setembre a partir de les 20h15 a l’Hasard Ludique

Projecció de la pel.licula “Carmen” de Carlos Saura

En presència de l’actriu barcelonina Laura del Sol

L’association 24 août 1944 presenta :

Carmen de Carlos Saura, (1h42)

Dijous 26 de setembre a les 19h, seguit d’un debat amb l’actriu estrella Laura del Sol i José-Maria Riba de Españolas en París

Lloc: Centre Paris’Anim ; Place des Fêtes. 2/4 rue des Lilas. 75019 Paris

Entrada gratuita

Exposició “Nubes” d’Alicia Marsans

Diumenge 22 de setembre tindrà lloc a la Galeria Olivier Nouvellet (19, Rue de Seine 75006) de París l’exposició Nubes d’Alicia Marsans. Aquesta pintora nascuda a Barcelona el 1971 d’una familia d’artistes, té un llarg recorreguten el món de la pintura, la il.lustració, el dibuix, el disseny…

Aquesta serà la segona exposició de la pintora a París. Presentarà la seva obra més recent realitzada amb la tècnica del pastel, la qual no havia utilitzat fins ara. La temàtica de l’exposició, com el seu propi nom indica, seran els núvols.

Exposició Luis Marsans a Yerres

Dimecres 18 de setembre tindrà lloc la inauguració de l’exposició de Le temps suspendu de Luis Marsans a la Propriéte Caillebotte de Yerres.

Es tracta d’una exposició molt important en el recorregut del pintor d’origen barcelonès perquè serà la primera exposició pòstuma.

Us adjuntem la invitació de l’exposició i el folletó informatiu per arribar a Yerres.

Lloc: Orangerie de la Propriété Caillebotte – 8 rue de Concy – 91330 Yerres

Del 19 de setembre al 17 de novembre 2019

Dimarts i diumenges de 14 a 18h30

Sortida del llibre “Cinco. Barcelone-Nouméa: de l’enfer au paradis”

de Manuel Fuentes Gaitán & Arnaud Luis Fuentes.

Es tracta d’una autobiografia que descriu la vida d’un apatride espanyol des de la Segona Guerra mundial als anys 70.

Us adjuntem el comunicat de premsa.

En français:

Il s’agit d’une autobiographie poignante qui décrit le quotidien d’un apatride espagnol de la Seconde Guerre mondiale aux années 70.

Veuillez trouver ci-joint le communiqué de presse.

Catalogne: Entre raisons démocratiques et passions nationales

La Fondation Jean Jaurès nous invite a conférence débat sur le conflit Catalogne-Espagne le mercredi 18 septembre de 18h30 à 20h30.

Deux journalistes animeront la conférence:

  • Marc Bassets, correspondant du quotidien El Pais à Washington de 2007 à 2014 et à Paris depuis 2017. Il a également été correspondant du journal La Vanguardia à Berlin de 2002 à 2007 et à Washington de 2007 à 2014 ;
  • Rafael Jorba, journaliste dans différents médias – El Periódico, La Vanguardia (dont il a été le correspondant à Paris de 1993 à 1996), les chaînes de télévision TVE et TV3 – et ancien membre Conseil de l’audiovisuel de Catalogne de 2006 à 2010. Il est l’auteur de plusieurs essais sur le catalanisme et le nationalisme catalan, et est aussi membre du Comité de rédaction de la revue catalane Política & Prosa.

https://jean-jaures.org/nos-actions/catalogne-entre-raisons-democratiques-et-passions-nationales

Adresse: 12 Cité Malesherbes – 75009 Paris (Entrée perpendiculaire au n°59 rue des Martyrs)Métro le plus proche: Pigalle (lignes 2 et 12)