Casal de xics

El Casal de xics és la nova aventura de català per als més menuts de la casa.

En què consisteix?  Són trobades de dues hores els dissabtes amb més nens i nenes on es faran diferents activitats: jocs, teatre, cançons… en català. Proporcionant així un context diferent del de casa on poder aprendre i practicar el català.

A qui està dirigit? L’activitat va dirigida a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys. La idea és fer 2 grups (petits i grans) segons els participants per adaptar l’activitat a les edats de la canalla.

Quins dies? L’activitat es realitzarà dos dissabtes per mes, fora de les vacances escolars de 15 a 17 h. A partir de gener fins juny (inclòs) del 2018. (Consulteu el calendari).

On? A l’escola Hector Berlioz, 17 Rue Georgette Agutte, 75018 Paris

Amb qui? Laura Guiu i Maria Sabaté

Quant costa?12 € per dissabte i nen soci  / 15 euros per dissabte i nen no soci.

Us proposem 2 tipus d’abonament:

Abonament TOT: 2 cops pel mes serien 24 € per nen al mes socis / 30 € per nen al mes no socis

Abonament MIG: 1 cop al mes, 12 € socis / 15 € no socis (Per aquest tipus d’abonament establim que seria el primer dissabte de cada mes).

Com pagar? us proposem pagar en blocs de dos mesos per xec i per avançat. Per exemple per un abonament TOT soci: de gener a juny (6 mesos) s’haurien de fer 2 xecs de 36 euros i 1 xec de 48 € per nen i signats dirigits al Casal de Catalunya de París.

Nosaltres els cobraríem un a un, a mesura que aquests mesos passen.

Fes-nos saber si esteu interessats, enviant un correu a casal@casalparis.cat amb els vostres noms, quina fórmula us interessa i el nom i l’edat dels vostres fills.