EXPOSITIONS présentées par l’AFMD comité de Choisy et l’association 24-Août-1944 Les déportés de Choisy et le Centre d’Accueil. Les républicains espagnols rescapés des camps de Mauthausen et Ravensbrück; dont certains furent accueillis à Choisy. Leur rôle dans le procès des chefs nazis au procès de Nuremberg
La targeta sanitària individual (TSI) és el document que identifica i permet l’accés als centres i els serveis del sistema sanitari públic assignats.
Les dades personals per a la gestió de la targeta sanitària individual formen part d’un fitxer automatitzat del CatSalut, denominat Registre central de població del CatSalut (RCA).
El principal objectiu d’aquest registre és el reconeixement de la condició de persona acreditada així com del nivell de cobertura associat als ciutadans que hi consten.
A l’anvers de la targeta hi ha, impreses, les dades de la persona acreditada:
Codi d’identificació personal (CIP). És el conjunt de regles (expressades amb números i/o lletres) que, de manera individual i unívoca, permet identificar cada persona acreditada del CatSalut.
Nom i cognoms de la persona titular.
Nivell de cobertura. És el nivell de prestacions sanitàries que assigna el CatSalut a cada persona.
El revers de la targeta incorpora una banda magnètica amb informació codificada d’aquestes dades impreses. Per això, és important conservar-la correctament (sense doblegar-la, ni ratllar-la, ni posar-la en contacte amb imants o damunt d’aparells connectats al corrent elèctric).
La identificació amb la targeta sanitària garanteix la confidencialitat de les dades de la persona acreditada.
Els clubs virtuals estan conduïts per especialistes que proposen els llibres per llegir, aporten informació complementària, continguts per al debat i moderen el xat.
Si no conèixes Bíblio Digital, és un espai que et permet obtenir en préstec la versió digital de molts títols. Podeu sol·licitar aquest servei mitjançant aquest formulari.
A partir del 19 d’abril pots visitar l’exposició dedicada a Suzanne Valadon (1865-1938), una artista lliure al París de la Belle Époque. Nascuda en un entorn humil, Valadon va ser model de cèlebres artistes, com Renoir, Degas o Toulouse-Lautrec, i va esdevenir el rostre de la modernitat. Es va convertir, de manera autodidàctica, en una artista reconeguda per la crítica i pel públic. Aquesta exposició, organitzada conjuntament amb el Centre Pompidou-Metz i el Musée d’arts de Nantes, presenta per primera vegada a l’Estat l’obra d’aquesta artista destacada del París de les avantguardes, que la posa en relació amb artistes importants de la col·lecció d’art modern del MNAC, com Santiago Rusiñol, Ramon Casas i Miquel Utrillo, que va ser parella de Valadon. A la web del MNAC pots consultar totes les activitats programades entorn a l’exposició, no te les perdis!
del 19 d’abril a l’1 de setembre 2024
À partir du 19 avril, on peut visiter l’exposition dédiée à Suzanne Valadon (1865-1938), une artiste libre au Paris de la Belle Époque. Née dans un environnement humble, Valadon fut le modèle de célèbres artistes comme Renoir, Degas ou Toulouse-Lautrec, et devint le visage de la modernité. Elle est devenue, de manière autodidactique, une artiste reconnue par la critique et par le public. Cette exposition, organisée conjointement avec le Centre Pompidou-Metz et le Musée d’arts de Nantes, présente pour la première fois en Catalogne l’oeuvre de cette artiste remarquable du Paris des avant-gardes, et la met en relation avec des artistes importants de la collection d’art moderne du MNAC, comme Santiago Rusiñol, Ramon Casas et Miquel Utrillo, qui fut le couple de Valadon. Sur le site Internet du MNAC, vous pouvez consulter toutes les activités programmées autour de l’exposition.