L’ESTIU ES TEU 2024

Com cada any per aquestes dates, arriba el programa “L’estiu és teu”, una proposta de lleure adreçada als infants i joves catalans que inclou uns torns específics amb places reservades per a residents a l’estranger d’entre 8 a 16 anys inscrits en el Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior. La modalitat per a residents a l’exterior de “L’estiu és teu” l’organitza l’Agència Catalana de la Joventut en col·laboració amb la Direcció General de la Catalunya Exterior del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea.

Quins torns hi ha aquest any?
Enguany hi ha tres torns amb places reservades per a residents a l’exterior, i les estades tenen lloc als albergs de la Molina i de l’Escala, dos albergs de la Xanascat amb instal·lacions adequades per al lleure on els infants i joves poden gaudir de totes les activitats proposades. Tots els torns comparteixen les característiques següents:
– Tipologia: combinades, és a dir, són estades de català i multiesportives que combinen diverses activitats d’esports d’aventura amb la pràctica de la llengua catalana i el coneixement de la cultura.
– Edats: de 8 a 12 anys i de 13 a 16 anys.Durada: 7 dies (6 nits).
– Places: 20 reservades per a infants o joves residents a l’exterior per torn.
– Dates: L’Escala del 21 al 27/07/2024, La Molina del 28/07/2024 al 03/08/2024 i del 04 al 10/08/2024

M’interessa, com sol.licitar la plaça?
Si vols apuntar el teu fill o filla a les estades, has d’emplenar la sol·licitud de serveis del Registre i demanar el torn escollit. Tingues en compte que per poder-hi sol·licitar plaça han d’estar inscrits en el Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior.. El termini per presentar sol·licituds és del 2 d’abril al 24 de maig (o quan s’exhaureixin totes les places). Les places són limitades i s’atorguen per ordre de preinscripció i preferència. Cal que hi hagi un mínim de 10 participants perquè es dugui a terme cadascun dels torns per a residents a l’exterior del programa “L’estiu és teu”.