Viquimarató / Wikimarathon



L’Institut Ramon Llull i els lectors de català de la Universitat Paris 8 animaran un taller de traducció per ampliar els continguts en català a la Viquipèdia. Aquesta activitat es farà de manera simultània amb un equip a Portugal. Us animem a participar-hi i traduir o revisar alguns articles del català al francès o del francès al català. Enguany la temàtica seran els esports.

Divendres 24 de novembre de 16 a 21h.
Lloc: Universitat Paris 8 a St Denis. Edifici B1, sala B208. (Es un joc de pistes!!! Segur que ho trobareu i sino demaneu informació a la recepció)
2 rue de la Liberté. 93200 St Denis
Metro linia 13: St Denis-Université

Si hi voleu participar, podeu escriure a jescrivaescola@xarxallull.cat

***

L’Institut Ramon Llull et les professeurs de catalan de l’Université Paris 8 animent un atelier de traduction dans le but d’élargir la présence de la langue catalane à la Wikipedia et en général dans le web. Cette activité se fera de forme simultanée avec une équipe au Portugal. On vous anime à y participer pour réviser ou traduire des articles du catalan au français ou du français au catalan. Cette année, la thématique est les esports.

Vendredi 24 novembre de 16h à 21h.

Ou: Université Paris 8 a St Denis. Bâtiment B1, salle B208. (C’est un jeu de piste!!! pas d’inquiétude, vous aller le retrouver et autrement n’hésitez pas à demander de l’aider à l’accueil)
2 rue de la Liberté. 93200 St Denis
Métro ligne 13, St Denis-Université


Si vous souhaitez y participer vous pouvez écrire à jescrivaescola@xarxallull.cat