Anuncis

**** 12 juliol 2023 ****

Es busca cangur

Sóc Català i estic buscant a algú que pugui fer de cangur a la meva filla i a un amic seu tots els dies de 16:30 a 18:30 i els dimecres tot el dia a Bagnolet.

Si esteu interessats podeu escriure a: llucgiros@gmail.com

**** 11 juliol 2023 ****

Convocatoria d’opositions per una plaça d’administratiu fixe a la Consejeria de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social

**** 8 març de 2023 *******

Bon dia! El meu nom és Javier Bizarro i som el director d’un programa d’IB3 anomenat “Illencs pel món”. Estic cercant gent de Balears a París, si em podeu ajudar em fariau un gran favor.
Moltes gràcies.
Javier Bizarro

programa@bsproducciones.com

********* 9 gener de 2023 **************

1️⃣ Delegat/da Govern a França
📅 Termini 28 de febrer
🔗https://exteriors.gencat.cat/ca/departament/ofertes-treball/art_ext_201_23

2️⃣ Gestor/a Administratiu/va
📅 Termini 12 de febrer
🔗https://exteriors.gencat.cat/ca/departament/ofertes-treball/art_dgfr_01_23

********** 25 novembre de 2022 ***************

Bon dia. Estem buscant un.a estudiant (amable, responsable, amb traça amb els nens i catalanoparlant) que pugui anar a buscar els nostres fills (1 i 5 anys) a l’ecola bressol i a l’escola els dimarts i dijous (17h – 19h) a partir del mes de gener (o abans si possible). Vivim a Jaurès, i les escoles estan pel barri. Preferim establir un contracte amb la persona que vingui però tot és posar-se d’acord. Em podeu escriure al 0676241619. Moltes gràcies, Joana

********** 7 setembre de 2022 ***************

Convocatoria d’una plaça d’auxiliar a la “Consejería de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social” a Paris

Documents aqui

********* 27 de juliol de 2022 ***********************

Annonce Service Civique / Chargé.e de développement théâtre forum pour la Compagnie à l’Affût – 8 mois à partir du 5 septembre 2022

Créée en 2002, la Compagnie à l’Affût revendique son caractère social et solidaire et s’inscrit dans une démarche de démocratisation de l’accès à la culture et à la pratique artistique dans les quartiers populaires de Paris.

Elle tente, par le biais du spectacle vivant, de créer une dynamique génératrice de lien social, d’échange entre les habitant.e.s et de dialogue intergénérationnel.

Chaque année, depuis 2019, une équipe de 4 jeunes en service civique est porteuse d’un projet de théâtre-forum qui tient à favoriser les échanges autour de thèmes liés à la jeunesse : Les Jeunes Font Société.

Missions
­En lien avec l’équipe de salariées et les autres volontaires :
·         Participation aux diverses actions socioculturelles de la Compagnie en lien avec le Projet “Les Jeunes Font Société”
·         Développement et accompagnement des projets de Théâtre Forum de la Compagnie.
·         Création et participation aux ateliers de Théâtre Forum.
·         Recherche de partenariats tels que structures associatives, maisons de quartiers, foyers jeunes travailleurs…
·         Diffusion et médiation à Paris
·         Suivi administratif et comptes rendus d’actions, mises à jour des bases de données
·         Communication : suivi des publications sur les réseaux sociaux, édition et diffusion de visuels, mise à jour du site internet.
·         Création d’espaces de paroles : susciter l’expression et la confrontation des opinions, interagir autour de la notion du vivre ensemble.­
­Conditions
­·         Avoir entre 18 et 26 ans
·         Être disponible 25h par semaine
·         Avoir envie de découvrir le monde associatif et participer à un projet théâtre
·         Être intéressé.e par les questions culturelles et sociales et les projets en lien avec un public varié
·         Aimer travailler en équipe
·         Être dynamique, volontaire et motivé.e par la mission proposée !

FORUM 104 – Chargé(é) d’accueil

Le Forum104, espace  de dialogue interculturel et inter-spirituel, cherche à « tisser des liens entre des mondes/milieux/communautés souvent séparés pour trouver ensemble de nouvelles manières d’habiter le monde ». Grâce à ses salles, le Forum104 accueille des collectifs qui visent au développement de la personne et à la construction du bien commun et qui ont le désir de “faire Forum” avec d’autres. L’association propose également son propre programme d’activités : conférences, ateliers, cycles, parcours, groupes de paroles, méditations, célébrations, spectacles. D’inspiration chrétienne, le Forum104 est, est animé par des salariés et des bénévoles venant de différents horizons spirituels et philosophiques.

Nous recherchons des étudiants pour renforcer l’équipe d’accueil du Forum104 à partir de septembre 2022, intéressés par le projet du Forum104, et disposant de bonnes qualités relationnelles.

Nombre d’heures à discuter. Les horaires de travail sont 8h30-12h30 / 13h30-18h / 18h-20h30 en semaine ou/et 8h30-18h le WE.

Contact : Arnaud Limacher – planning@forum104.org

11 de maig de 2022

Estic cursant l’últim any d’osteopatia i acabo al juny la meva formació a l’escola CEESO PARIS. En aquest context faig pràctiques clíniques sobre pacients que necessiten trobar un tractament per a patiments en els seus cossos que poden ser d’origen desconegut. He format part del staff mèdic de l’equip de rugby d’Estrasburg durant dos anys. Estic a disposició dels vostres membres que vulguin conèixer els beneficis d’aquesta tècnica mèdica que millora la qualitat de vida i permet tractar i alleujar la fatiga i lesions que pateixen els nostres cossos en les nostres activitats diàries i esportives.

Podeu contactar-me per e-mail à roger.osteo.gilabert@gmail.com. Els preus de les visites son entre 10 € i 30 €.

Roger Gilabert

3 de març de 2022

Em dic Eva i sóc una noia catalana de 24 anys. Estaré aquí París durant uns mesos, com a mínim fins a l’estiu. Us escric per dir-vos que sóc professora i havia pensat que potser hi ha famílies catalanes que voldrien que, per exemple, els seus fills, practiquéssin el català (o el castellà), ja sigui a través de conversa o bé fent classes particulars. Tinc experiència com a professora de català i castellà, tant en classes particulars com en una escola/institut. És per això que us he contactat, perquè potser podria afegir un anunci en la vostra pàgina de facebook per si algú hi està interessat, o per si teniu alguna altra manera de fer-ho saber als catalans a París. evapya@hotmail.com

24 d’octubre de 2021

Bonjour,
Dans le cadre de la production d’un documentaire, je suis à la recherche d’un traducteur qui pourrait nous traduire et nous transcrire des extraits vidéos du Catalan vers le Français.

Réjane Gay

Chargée de production GEDEON PROGRAMMES

155 rue de Charonne 75011 Paris rgay@gedeonprogrammes.com +33 6 51 67 31 12

26 d’agost de 2021

Una familia del Casal busca una persona responsable que vagi a buscar un nen de 3 anys a l’escola 3 dies a la setmana a les 15:50 i el cuidi fins a les 18:00 (al 15eme). Si esteu interessats, podeu escriure al mail: mvilarasau@yahoo.com

2 de desembre de 2020

Ens envien aquest missatge: A la meva empresa amb seu a Girona estem buscant un country manager pel mercat francès i belga. Segurament sigui d’interès dins la vostre comunitat de catalans, pel que us comparteixo la descripció de la oferta per si la voleu compartir. Ens dediquem a fer tecnologia per escoles i portem anys amb bon creixement.

21 d’octubre de 2020

BUSQUEM CUINER PER TALLER DE PANELLETSEts cuiner, vius a Paris o rodalies, tens una mica de temps lliure, i saps fer panellets? T’oferim la possibilitat de compartir la teva recepta amb els amics del Casal de Catalunya de Paris via zoom.Si estàs interessat, envia un mail a casal@casalparis.cat i ens organitzarem.

16 de setembre de 2020

Una familia del Casal busca una persona responsable que vagi a buscar un nen de 3 anys a l’escola 3 dies a la setmana a les 15:50 i el cuidi fins a les 18:00 (al 15eme). Si esteu interessats, podeu escriure al mail: mvilarasau@yahoo.com

20 de maig de 2020

23 de gener de 2020

OFERTA DE FEINA

DGFR01-20 Tècnic/ca de relacions institucionals a la Delegació del Govern a França del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Lloc de treball: Tècnic/ca de relacions institucionals amb una retribució anual bruta de 48.566,43 €

Unitat:  Delegació del Govern a França

Localitat: París

Centre de treball:  Delegació del Govern a França, Rue Saint-Ferdinand, 50 – 75017 París

Requisits

 • Titulació de grau
 • Experiència de 3 anys o superior en tasques similars, prioritàriament dins de l’administració pública.
 • Disposar d’excel·lents coneixements orals i escrits de llengua francesa, i llengua catalana o llengua castellana.
 • Disposar de bon coneixement oral i escrit de la llengua anglesa.

Funcions

 • Suport tècnic als Departaments de la Generalitat de Catalunya sobre el desenvolupament de les polítiques i projectes sectorial a França.
 • Elaboració de documentació de suport, notes d’informació i de continguts vinculats als àmbits de seguiment assignats.
 • Cercar la documentació política, jurídica i tècnica que li sigui requerida, analitzar-la i, si s’escau, fer-ne el tractament que correspongui.
 • Donar suport als projectes de la delegació, les seves activitats protocol·làries i de relacions institucionals o públiques.
 • Preparar o donar suport a visites institucionals.
 • Elaborar o donar suport a l’elaboració de notes de situació i informes sobre l’actualitat política, social, cultural, econòmica o altres del països sota la responsabilitat de la delegació.
 • Donar suport tècnic de tipus transversal a les tasques del delegat i altres tècnics de la delegació.
 • Elaboració de notes tècniques per al delegat o qualsevol altre funció de naturalesa semblant
 • Representar la delegació en els actes en què el delegat no pugui assistir
 • Qualsevol altra funció anàloga que li encomani el delegat.

Aspectes a valorar

 • Experiència i/o coneixements en Protocol i Relacions Públiques
 • Experiència i/o coneixement en anàlisi política
 • Capacitat de treball en equip
 • Coneixements d’ofimàtica (Word, Excel, Access, PowerPoint)
 • Disponibilitat horària atès que els actes no segueixen un horari regular (inclosos els caps de setmana)

Forma d’ocupació del lloc

Contractació laboral segons el règim laboral local.

Participació

Les persones interessades que reuneixin els requisits establerts han de fer arribar la seva sol·licitud mitjançant una carta de presentació i el seu CV a la Delegació del Govern a França per correu electrònic a l’adreça france@gencat.cat. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 6 de febrer de 2020.

Les sol·licituds que no compleixin els requisits i el procediment no seran tingudes en compte.

Procediment de selecció

 • Comprovació dels requisits de participació i anàlisi del currículum per valorar aspectes relatius a la titulació, la formació específica, la trajectòria professional i l’experiència en llocs relacionats amb el lloc de treball objecte de selecció.
 • Un cop feta la valoració es podrà convocar les persones candidates a una entrevista personal i/o prova per ampliar la informació detallada en el currículum.
 • Es comunicarà a totes les persones candidates si han estat seleccionades o no per realitzar l’entrevista i/o prova i, en segon lloc, a les persones entrevistades i/o avaluades si han resultat seleccionades o no.
 • D’acord amb l’article 9.1 e) de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, les dades d’identificació nominal de la persona seleccionada seran publicades en l’espai Resultats de la selecció de les ofertes temporals de treball del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, llevat que la persona interessada declari, si escau, trobar-se en una circumstància d’especial vulnerabilitat o protecció, als efectes que s’exclogui la seva identitat de la publicitat.

Informació bàsica sobre protecció de dades personals

Les dades obtingudes en aquest procés de selecció s’ajusten a la normativa vigent de protecció de dades.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió de les dades, i oposició i limitació del tractament, adreçant un escrit a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a França, Rue Saint-Ferdinand, 50 – 75017 París.

****************************************************************************************************

5 gener de 2020

Hola, sóc Arnau, visc a Barcelona i estic intentant trobar pis a París per 3 mesos d’abril a juny 2020.

Si teniu un pis o habitacio que s’allibera, si us plau, feu-m’ho saber per mail a: arnaubp@gmail.com

 
Moltes gràcies.
 
********************************************************************************
 

30 novembre 2019

Sóc una estudiant catalana que busca un allotjament a París, mínim per un període de 5 mesos a partir del gener.
Si algu té previst deixar el seu pis o té un company de pis que marxa, us agraïria que em passessiu un missatge.

Moltes gràcies

helena.robert01@estudiant.upf.edu

 

*********************************************************************

19 octubre 2019

DGFR03-19 Responsable administratiu/va a la Delegació del Govern a França del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals (29.10.19)

Lloc de treball: Responsable administratiu/va amb una retribució anual bruta de 32.156,68 €

Unitat:  Delegació del Govern a França

Localitat: París

Centre de treball:  Delegació del Govern a França, Rue Saint-Ferdinand, 50 – 75017 París 

Requisits

 • Disposar de formació administrativa o titulació de batxillerat, tècnic o equivalent
 • Ple domini oral i escrit de català o castellà i francès

Funcions

 • Suport administratiu i assistència al Delegat
 • Gestió de l’agenda del Delegat i organització dels seus viatges
 • Desenvolupar les tasques administratives de la Delegació
 • Gestió i administració de l’oficina (relació amb proveïdors, etc.)
 • Gestió de la comptabilitat de la Delegació, dels pressupostos, de les despeses i dels estats bancaris
 • Gestió dels correus electrònics de la bústia general de la Delegació
 • Atenció a la centraleta telefònica
 • Atenció a les persones que s’adrecen a la Delegació
 • Gestió Base de Dades
 • Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li pugui encomanar

Aspectes a valorar

 • Experiència prèvia de treball a França
 • Disposar de bon coneixement oral i escrit de la llengua anglesa
 • Experiència i/o coneixements en protocol i relacions públiques
 • Experiència prèvia a l’administració pública catalana
 • Capacitat de treball en equip
 • Disponibilitat horària atès que els actes no segueixen un horari regular (inclosos els caps de setmana)

Forma d’ocupació del lloc

Contractació laboral segons el règim laboral local.

Participació

Les persones interessades que reuneixin els requisits establerts han de fer arribar la seva sol·licitud mitjançant una carta de presentació i el seu CV a la Delegació del Govern a França per correu electrònic a l’adreça france@gencat.cat. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 29 d’octubre de 2019.

Les sol·licituds que no compleixin els requisits i el procediment no seran tingudes en compte.

Procediment de selecció

 • Comprovació dels requisits de participació i anàlisi del currículum per valorar aspectes relatius a la titulació, la formació específica, la trajectòria professional i l’experiència en llocs relacionats amb el lloc de treball objecte de selecció.
 • Un cop feta la valoració es podrà convocar les persones candidates a una entrevista personal i/o prova per ampliar la informació detallada en el currículum.
 • Es comunicarà a totes les persones candidates si han estat seleccionades o no per realitzar l’entrevista i/o prova i, en segon lloc, a les persones entrevistades i/o avaluades si han resultat seleccionades o no.
 • D’acord amb l’article 9.1 e) de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, les dades d’identificació nominal de la persona seleccionada seran publicades en l’espai Resultats de la selecció de les ofertes temporals de treball del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, llevat que la persona interessada declari, si escau, trobar-se en una circumstància d’especial vulnerabilitat o protecció, als efectes que s’exclogui la seva identitat de la publicitat.

Informació bàsica sobre protecció de dades personals

Les dades obtingudes en aquest procés de selecció s’ajusten a la normativa vigent de protecció de dades.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió de les dades, i oposició i limitació del tractament, adreçant un escrit a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a França, per via del seu correu electrònic france@gencat.cat

*******************************************************************************************************
 
 
30 de setembre 2019
 
Familia catalano-francesa busca cangur pels seus 2 fills de 7 i 3
anys de dilluns a divendres de 16.30h a 19h (si fos possible dimecres a
partir de les 13.30h i divendres fins les 20h). Estan entre
Chatelet/St-Merri i Palais Royal.

Si us interessa o coneixeu algú que li pot interessar, podeu contactar
a maria.drudis@gmail.com

 
****************************************
 
18 d’agost 2019
 
Téns una experiència de monitor de colònies i/o centre de lleure i t’agradaria continuar estant a Paris? Estàs disposat a donar una mica del temps lliure a la difusió de la cultura, tradicions i llengua dels Països Catalans a la mainada catalanoparlant de l’Ile de France? El Casal de Catalunya de Paris t’ofereix aquesta possibilitat. L’esplai dels Xics del Casal busca dos monitors / monitores motivats per la temporada 2019-2020.
Ens trobem els dissabtes entre una i dues vegades al mes (excepte durant les vacances escolars) de 3 a 6 de la tarda al collège Hector Berlioz al barri XVIII de Paris.
T’interessa? Et volem conèixer!
Escriu-nos a casal@casalparis.cat.
 
**********************************************
 
17 d’agost 2019
 
Busco una estudiant catalana per fer de cangur a les meves filles de 3 i 4 anys els dimecres i dijous a partir de les 16h15 i fins a les 18h45. La persona les hauria d’anar a buscar a l’escola que està a 5 minuts a peu de casa nostra, jugar amb elles i dutxar-les. Vivim a París, al barri 11, al peu de la parada de metro Faidherbe Chaligny (línia 😎. Podeu fer circular el missatge entre els contactes del casal? Les persones interessades em poden contactar per mail a marionavivar@gmail.com
 
Mariona Vivar
 
****************************************************
 
2 de maig 2019
 
Tinc dos bitllets sncf Paris-Barcelona,
anada 23/05 14h07 (Gare de Lyon) i tornada 31/05 13h20 (BCN Sants).
Son a 49 euros cada bitllet. Es un bon preu.
Els puc vendre per separat clar.
Si esteu interessats escriviu a:roser.cusso@univ-paris1.fr
 
*******************************************************************
24 de gener 2019
 
 
Busqueu un Cangur?
En Joan, un estudiant universitari de 18 anys, es proposa per treballar de cangur.
Si us interessa podeu contactar-lo al mail:
joanbogunyajulia@gmail.com
 
********************************************************************
10 desembre 2018
 
OFERTA DE FEINA

DGFR01-18 Responsable administratiu/va a la Delegació del Govern a França del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència (03.12.18)

Lloc de treball: Responsable administratiu/va amb una retribució anual bruta de 32.156,68 €

Unitat:  Delegació del Govern a França

Localitat: París

Centre de treball:  Delegació del Govern a França, Rue Saint-Ferdinand, 50 – 75017 París

Requisits

 • Disposar de formació administrativa o titulació de batxillerat, tècnic o equivalent
 • Ple domini oral i escrit de català o castellà i francès

Funcions

 • Suport administratiu i assistència al Delegat
 • Gestió de l’agenda del Delegat i organització dels seus viatges
 • Desenvolupar les tasques administratives de la Delegació
 • Gestió i administració de l’oficina (relació amb proveïdors, etc.)
 • Gestió de la comptabilitat de la Delegació, dels pressupostos, de les despeses i dels estats bancaris
 • Gestió dels correus electrònics de la bústia general de la Delegació
 • Atenció a la centraleta telefònica
 • Atenció a les persones que s’adrecen a la Delegació
 • Gestió Base de Dades
 • Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li pugui encomanar

Aspectes a valorar

 • Experiència prèvia de treball a França
 • Disposar de bon coneixement oral i escrit de la llengua anglesa
 • Experiència i/o coneixements en Protocol i Relacions Públiques
 • Experiència prèvia a l’administració pública catalana
 • Capacitat de treball en equip
 • Disponibilitat horària atès que els actes no segueixen un horari regular (inclosos els caps de setmana)

Forma d’ocupació del lloc

Contractació laboral segons el règim laboral local.

 Participació

Les persones interessades que reuneixin els requisits establerts han de fer arribar la seva sol·licitud mitjançant una carta de presentació i el seu CV a la Delegació del Govern a França per correu electrònic a l’adreça france@gencat.cat. El termini per presentar les sol·licituds finalitza als 10 dies naturals de la publicació d’aquest anunci.

Les sol·licituds que no compleixin els requisits i el procediment no seran tingudes en compte.

Procediment de selecció

 • Comprovació dels requisits de participació i anàlisi del currículum per valorar aspectes relatius a la titulació, la formació específica, la trajectòria professional i l’experiència en llocs relacionats amb el lloc de treball objecte de selecció.
 • Un cop feta la valoració es podrà convocar les persones candidates a una entrevista personal i/o prova per ampliar la informació detallada en el currículum.
 • Es comunicarà a totes les persones candidates si han estat seleccionades o no per realitzar l’entrevista i/o prova i, en segon lloc, a les persones entrevistades i/o avaluades si han resultat seleccionades o no.

Informació bàsica sobre protecció de dades personals

Les dades obtingudes en aquest procés de selecció s’ajusten a la normativa vigent de protecció de dades.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió de les dades, i oposició i limitació del tractament, adreçant un escrit a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a França, Rue Saint-Ferdinand, 50 – 75017 París.

*************************************************************************
 
10 octubre 2018
Bonjour, J’habite en Espagne, à Elche. Mes enfants sont scolarisés dans une école d’immersion linguistique en catalan. A la maison nous parlons français et castillan. Je cherche une famille catalane ou catalanophones qui voudrait faire un échange linguistique avec notre famille: un de nos enfants irait chez eux (pour améliorer le français et le catalan) et nous serions ravis d’accueillir un de leurs enfants pour qu’il pratique le catalan et le castillan. L’âge des enfants: 5 (en Grande Section de Maternelle actuellement) et 7 ans (en CE1 actuellement). Pourriez vous m’aider à contacter des familles, s’il vous plaît? Merci Cordialement Clara Peregrín Pedrique
 

clara.peregrin@gmail.com

***************************************
17 setembre 2018
Família catalana a París cerca a partir d’octubre una noia de parla catalana per recollir dos nens de 8 i 3 anys de l’escola Saint-Merri (Metro Hôtel de Ville) a metro La Motte-Picquet. Cada dia de 16h20 a 18h30/18h45 excepte dimecres de 18h a 18h45. Proposem 10€/h nets (chèque-emploi)
Contacte : decastellarnau@gmail.com
 

——————————————————————————————————–

Famille Franco-Catalane recherche pour la rentrée (septembre 2018) un(e) étudiant(e) sérieux(se), ponctuel(le) et dynamique pour s’occuper de ses jumeaux de 10 ans le mercredi de 8h00 à 16h45 (ou deux étudiantes l’une pour le matin et l’autre pour l’après-midi). Il faudra les aider à faire les devoirs et les amener à leurs activités extra-scolaires. Nous habitons à côté du métro Charenton-Ecoles (ligne 😎. Nous proposons 12 euros (net déclarés). Si vous êtes intéressés merci de nous contacter: Montse BURGOS DEZANNEAU, burgosm@hotmail.fr