Nadal al Museu Nacional de Barcelona – Vacances de Nadal

27, 28, 29 i 30 de desembre de 2022, a les 10 h, 11.30 h, 15 h i 16.30 h

Per a infants de 3 a 12 anys

Descripció:

Aquest Nadal un circuit d’activitats per a infants us espera a la Sala Oval. Amb quatre franges horàries de matí i tarda per triar la que preferiu.

Hi trobareu un mar de pilotes gegants i més activitats per deixar anar la vostra creativitat:

  • Il·lustracions que expliquen històries

Escolliu un dels llibres il·lustrats que us proposem, el que més gràcia us faci. Obriu-lo a l’atzar i deixeu-vos inspirar per la pàgina que us trobeu. Quines noves històries se us ocorren a partir de les seves il·lustracions?

  • Dibuixeu el que escolteu

Il·lustreu les obres del Museu a partir de la paraula. Un de vosaltres ha de descriure amb tot detall el quadre que té davant i, l’altre, que no el veu, ha de dibuixar el que escolta. Quines obres mestres en sortiran?

  • Petits escenaris per a grans relats

En aquesta parada trobareu teatrins d’ombres xineses i ka-mishibai, teatrins típics del Japó. Amb ells podreu explicar contes, històries i llegendes, o bé escoltar-les! Què preferiu?

  • Paisatges de joc

Playscapes (Paisatges de joc) és una instal·lació d’Art Crochet creada per l’artista belga Cathy Bertel a partir de boles gegants recobertes de ganxet. És un castell? Un animal fantàstic? Submergiu-vos en aquest paisatge esbojarrat i descobriu-ho!