CIBERSEGURETAT

El Centre Català de Luxemburg ens convida a participar a una activitat en linia…La ciberseguretat és una qüestió cada dia més d’actulitat, que ens afecta en la quotidianitat, però que també és un element més de la geopolítica actual.

Per això, en col·laboració amb els amics del Círculo Cultural Antonio Machado, el CCL organitza una conferència sobre ciberseguretat el 3 de maig a les 19 hores.

En parlaran amb tot un expert, Bruno Pérez Juncà. Pèrit judicial informàtic forense i professor de la Universitat de Barcelona, també és formador de les forces de seguretat. Col·laborador i divulgador en tot el que tingui a veure amb la ciberseguretat, és habitual trobar-lo a mitjans com TV3, Catalunya Ràdio o RNE.ciberseguretat_CAT_CAS_001.

No només parlarà de la importància de la ciberseguretat i la privacitat sinó que també ens donarà eines i consells per protegir-nos.

La conferència està dirigida a tothom, però pot resultar especialment d’interès per a joves i adolescents.

A més de presencialment, també es podrà seguir aquesta conferència per via telemàtica, si us inscriviu prèviament enviant un missatge a l’adreça de contacte. contacte@ccluxemburg.cat

(Exempció de responsabilitat: durant la celebració d’aquestes activitats podríem fer fotografies que, posteriorment, podríem compartir a les xarxes socials i al resum anual d’activitats. Si no voleu figurar-hi, us demanem que ens aviseu.)