ESCOLA D’ESCRIPTURA de l’ATENEU BARCELONÈS

L’Escola d’Escriptura ofereix per al curs 2020/2021 una àmplia oferta formativa, més de 100 cursos de diversa durada, organitzada en grans àrees:  escriptura  literatura i humanitats  oficis de l’edició  narració i comunicació oral  seminaris  i també la  possibilitat d’organitzar  cursos ad hoc  per a empreses, entitats, institucions, col·legis professionals o universitats..

A l’Escola d’Escriptura, hi trobaràs un equip de professionals que et guiarà i t’acompanyarà en tot el procés creatiu. I tot plegat, gaudint de l’experiència compartida de l’escriptura en un grup literari tutoritzat.

Descompte per a totes les persones vinculades a les COMUNITATS CATALANES A L’EXTERIOR* 5% de descompte si es matriculen a qualsevol dels més de 100 cursos de l’Escola d’Escriptura 2020/21.

MATRICULA OBERTA

Videocursos en directe: fins al 30 de setembre  – Inici de les classes: a partir del dilluns 5 d’octubre de 2020

Cursos virtuals: fins al 23 d’octubre – Inici de les classes: a partir del dilluns 26 d’octubre de 2020.