Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Casal de Xics – Nova temporada

13 13Europe/Paris octubre 13Europe/Paris 2018 @ 15:00 - 18:00

XICS calendari 2018-2019

Estimats pares i mares,

Tenim la sort de poder-vos anunciar l’inici de curs 2018-2019 pel Casal de Xics el proper dissabte 13 d’octubre.

Volem repetir l’aventura que ens va ilusionar tant la temporada passada. La canalla s’ho va passar bé, va aprendre un munt de coses de la geografia, cultura i gastronomia dels Països Catalans, va compartir experiències i crear un vincle molt bonic.

La idea, per aquest curs, és continuar proposant una activitat lúdica, per aprendre l’idioma tot jugant, fent treballs manuals, llegint, … de forma regular i amb monitoratge..

L’activitat va dirigida a tots els nens i nenes de 5 anys (nascuts l’any 2012) a 12 anys de parla catalana.

Volem proposar-los tres hores de Casal el dissabte, de les 15h00 a les 18h00. Hem pensat que podia ser bo fer 3 hores complertes i dedicar 30 / 40 minuts a treballar una mica l’idioma de forma bàsica i lúdica (sense que els doni la impressió d’anar a l’escola un dissabte!). Farem tallers, jocs, danses,… I una pausa per berenar i xerrar. Tenim pensat descobrir un personatge de ficció català a cada trobada (la castanyera, el tió, el monstre de Banyoles, …).

Ens trobarem com l’any passat al Collège Hector Berlioz, 17 rue Georgette Augutte, al barri XVIII de Paris. El nostre ambaixador, en Joan, ha defensat el projecte perquè ens poguessin acollir de nou.

Algunes activitats com els panellets el 10 de novembre o el carnestoltes son activitats obertes a altres membres del Casal. En aquest cas ens trobarem en un altre local adaptat per a la festa.

Us ho indicarem més endavant.

Hem preparat el calendari que us adjuntem indicant les dates de trobada de color verd. Tot i aixi, podria ser que haguessim de canviar alguna data en funció de les altres activitats que es programen al Casal o de la disponibilitat de les monitores. Intentarem seguir-lo al màxim.

Us proposem el primer dia de proba gratuït per a tots.

Després, la quota serà la següent:

QUOTA
CASAL XICS
un sol pagament dos pagaments
10 novembre 10 novembre 9 febrer
Socis 120 € 60 € 60 €
No socis 150 € 75 € 75 €

Esperem que la proposta pugui agradar a un gran nombre d’infants i trobar una bona colleta cada dissabte. Si l’aventura us convenç tant com a nosaltres, veniu el proper 13 d’octubre!

Us agraïriem un mail per confirmar la vostra assistència al mail casal@casalparis.cat.

Moltes gràcies

Maria (la moni) i la Junta del Casal de Catalunya de Paris

*******************

Chers parents,

Nous sommes heureux de vous annoncer la rentrée 2018-2019 du Casal de Xics ce samedi 13 octobre .

Nous souhaitons renouveler l’aventure qui nous as rempli de joie la précédente saison. Les enfants se sont amusés, ils ont appris plein de choses sur la géographie, la culture et la gastronomie des Pays Catalans, ils ont partagé des expériences et ils ont créé du lien.

L’idée, cette année, est de poursuivre une activité ludique pour apprendre la langue catalane en jouant, avec des activités manuelles, des jeux, la lecture, … régulièrement avec un encadrement.

Cette activité est dirigée à tous les enfants de 5 ans (nés en 2012) à 12 ans qui parlent catalan.

Nous souhaitons leur proposer trois heures de Casal, les samedis de 15h à 18h.

Pendant ces 3 heures nous avons prévu de réserver 30 / 40 minutes à travailler un peu la langue de façon basique et ludique (pour éviter l’assimilation avec l’école). Des ateliers, jeux, danses, et une pause goûter tout en continuant de discuter en catalan. Nous avons prévu de partir à la découverte d’un personnage fictif catalan à chaque rencontre (la castanyera, el tió, el monstre de Banyoles, …).

Les rencontres se feront comme l’année dernière au Collège Hector Berlioz, , dans le XVIIIeme arrondissement de Paris. Notre ambassadeur, Joan, a appuyé notre dossier pour que le collège puisse nous accueillir à nouveau. Certaines activités, comme l’atelier de panellets du 10 novembre ou le carnaval, sont des activités ouvertes à tous les membres du Casal. Dans ce cas, nous nous retrouverons ailleurs, dans un local adapté à la fête. Nous vous préviendrons le moment venu.

Nous avons préparé le calendrier ci-joint avec les dates de rencontre indiquées en vert. Néanmoins, des modifications sont susceptibles d’être faites en fonction des autres activités programmées par le Casal ou des disponibilités du personnel encadrant. Nous essaierons de nous y tenir au maximum.

Le Casal vous propose un essai gratuit pour tous le premier jour.

Par la suite, la cotisation applicable sera la suivante:

COTISATION

CASAL XICS

paiement unique paiement en deux fois
10 novembre 10 novembre 9 février
Socis 120 € 60 € 60 €
No socis 150 € 75 € 75 €

Nous espérons que cette proposition plaise au plus grand nombre d’enfants et retrouver un beau petit groupe chaque samedi. Si l’aventure vous enthousiasme autant qu’à nous, venez nombreux le 13 octobre prochain!

Merci de confirmer votre présence par mail à casal@casalparis.cat.

Maria (l’animatrice) et la Junta del Casal de Catalunya de Paris

XICS calendari 2018-2019

Mostra els detalls

Data:
13 13Europe/Paris octubre 13Europe/Paris 2018
Hora:
15:00 - 18:00
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,

Organitzador

Casal de Catalunya de Paris

Recinte

Collège Hector Berlioz
17 Georgette Augutte
Paris 18,
+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *