Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

16/12/2018 Dinar de Nadal

16 16Europe/Paris Desembre 16Europe/Paris 2018 @ 12:00 - 17:00

Benvolguts amics i amigues,

Ja arriba el Dinar de Nadal del Casal de Catalunya de París. És el nostre desig que passeu les festes amb la millor companyia, així que us proposem venir a celebrar amb nosaltres:

On: Maison Basque de Paris – 59 avenue Gabriel Peri 93400 Saint Ouen – Metro: GARIBALDI

El diumenge 16 de desembre de 2018 a partir de les 12h00, com cada any, celebrarem el tradicional dinar de Nadal i mirarem d’apropar una mica més les nostres tradicions nadalenques a tots aquells que estem lluny de casa durant aquestes dates. Per saber els detalls del menú i de la jornada consulteu el document adjunt!

crida dinar nadal 2018_CAT

Des del Casal us proposem uns preus “aniversari” per a poder celebrar tots junts Nadal:

Socis del Casal …………………………. 23 €

No socis: ………………………………….   30 €

Nens de 5 a 14 anys ………………….  10 €

Menors de 4 anys …………………….. gratuït

La inscripció comença el 29 de novembre amb prioritat per als socis. Els no-socis podran apuntar-se a partir del 5 de desembre . La confirmació i pagament del dinar es pot fer fins al dijous 12 de desembre o fins a omplir la capacitat de la sala.

Us recordem que els que no sou socis del Casal podeu aprofitar per fer-vos-en i així venir al Dinar de Nadal a preu de soci.

Per aquells que sí que són socis però que no heu renovat la quota, ara és el moment.

Així que ja ho sabeu, si no us voleu perdre el magnífic Dinar de Nadal, per poder inscriure-us us demanem, si us plau, que seguiu aquests passos:

  1. Enviar un e-mail a casal@casalparis.cat amb els noms de les persones que us voleu apuntar.
  2. Esperar a rebre un e-mail de resposta per assegurar plaça i llavors us enviarem el link per fer el pagament (i no abans!).
  3. Gràcies a la nova aplicació no cal que ens envieu comprovant, és automàtic. Ara bé, la inscripció només serà efectiva quan hàgeu fet el pagament. Per respecte als que poden estar en llista d’espera us demanem que feu el pagament el més aviat possible o ens contacteu si teniu problemes.

Si ens voleu ajudar a posar taules, decoració, preparar plats i també la neteja després de l’àpat, agrairem qualsevol voluntari. Indiqueu-nos-ho en el primer mail d’inscripció.

Us esperem a tots!!!

imatge.png

————————————

Chères amies et amis,

Le déjeuner de Noël arrive au Casal de Catalunya à Paris. Nous désirons passer les vacances en très bonne compagnie. Nous vous suggérons donc de venir célébrer avec nous:

Lieu: Maison Basque de Paris59 avenue Gabriel Péri 93400 Saint OuenMétro: GARIBALDI

Le dimanche 16 décembre 2018, comme chaque année, nous célébrerons le traditionnel déjeuner de Noël et nous nous efforcerons de rapprocher nos traditions de Noël pour ceux qui sont loin de chez eux à ces dates. Pour connaître les détails du menu et de la journée, consultez le document ci-joint!

crida dinar nadal 2018_FR

Nous vous proposons les prix suivants pour pouvoir fêter tous ensemble Noël:

Membres du Casal …………………………. 23 €
Non-membres: …………………………………30 €
Enfants de 5 à 14 ans ……………………..10 €
Enfants de moins de 4 ans ……………….gratuit

L’inscription commence aujourd’hui le 29 novembre avec la priorité pour les abonnés. Les non-membres pourront s’inscrire à partir du 5 décembre. La confirmation et le paiement du déjeuner peuvent être effectuées jusqu’au jeudi 12 décembre ou jusqu’à épuisement des places.

Nous vous rappelons que ceux qui ne sont pas inscrits au Casal peuvent en profiter pour le faire et ainsi venir au déjeuner de Noël au tarif membre.

Pour ceux qui sont membres mais qui n’ont pas renouvelé la cotisation, le moment est venu.

Donc, si vous ne voulez pas manquer le grand dîner de Noël, pour vous inscrire, nous vous demandons de suivre ces étapes:

1. Envoyez un e-mail à casal@casalparis.cat avec le nom des personnes que vous souhaitez inscrire.
2. Attendez de recevoir une réponse par e-mail pour sécuriser une place, puis nous vous enverrons le lien pour effectuer le paiement (et pas avant!).
3. Grâce à la nouvelle application, vous n’avez pas à nous envoyer de preuve, elle est automatique. Toutefois, l’inscription ne sera effective que lorsque vous aurez effectué le paiement. En ce qui concerne les personnes susceptibles de figurer sur la liste d’attente, nous vous demandons de faire le paiement le plus rapidement possible ou de nous contacter si vous rencontrez des problèmes.

Si vous souhaitez nous aider à installer des tables, des décorations, à préparer des plats et à nettoyer après le repas, nous serons reconnaissants pour tout bénévole. Dites-le nous lors de la première inscription.

Allez venez tous !!!

imatge.png

Mostra els detalls

Data:
16 16Europe/Paris Desembre 16Europe/Paris 2018
Hora:
12:00 - 17:00
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:

Recinte

La Maison Basque
59 Avenue Gabriel Péri
Saint-Ouen, 93400 França
+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *